Kundesenter


Dine personlige opplysninger behandles etter gjeldende GDPR forskrifter. Se også mer informasjon under våre vilkår.
 

I henhold til loven vil vi alltid be om din tillatelser til å bruke dine personlige opplysninger dersom dette skulle være aktuelt. Alle personlige opplysninger du oppgir til oss via våre nettsider eller på epost blir kun benyttet til å behandle dine bestillinger og levere de du har bestilt til oppgitt adresse. Alle opplysninger behandles i samråd med gjeldende lover og regler. Dine opplysninger deles ikke med andre uten din tillatelse.


Informasjonen du overfører til oss kommer kun til å brukes i forbindelse med ditt kjøp slik at vi skal kunne utføre vår del av avtalen ved kjøp og leveranse. I denne sammenheng har vi behov for å overføre informasjon til våre samarbeidspartnere for betaling og transport. Informasjonen som deles benyttes kun med formål om betaling og leveranse og informasjonen kommer ikke til å deles med noen andre enn de av våre samarbeidspartnere som er involvert i kjøps og leveranse-prosessen.
 
Leveringsadresse og vilkår vil vår fraktpartner få tilsendt. I praksis innebærer dette at oppbevaring av denne informasjon etterhvert ligger utenfor vår kontroll. 


Du kan til enhver tid sjekke hvilken personlig informasjon du har lagret hos oss. Er informasjonen feilaktig, ufullstendig eller irrelevant så oppfordrer vi deg til å korrigere eller slette informasjonen.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.